buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kjøttboller i tomatsaus
Kjøttboller er mange barns favorittrett. Kjøttdeig av svin er et godt alternativ til vanlig kjøttdeig. Mildere i egensmak, men vil falle i meget god jord også hos de aller minste.

Publisert: 06.mar.2017 07:00
Oppdatert: 06.mar.2017 07:02

Kjøttboller:

400 gr kjøttdeig av svin

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

1⁄2 ts muskatblomme

1 ts tørket oregano

2 ss strøkavring

1 stk egg

1 glass tomatsaus

15 stk nøster båndspagetti

Slik gjør du:

1. Bland salt, krydder og kavring med kjøttdeig. Rør godt og bland forsiktig inn egget til slutt.

2. Rull små kjøttboller for hånd og stek dem i en middels varm stekepanne med margarin til de har fått en fin stekeskorpe. Skru av varmen og stek dem videre på ettervarme i et par minutter.

3. Kok båndspagetti etter anvisning på pakningen og varm opp tomatsaus etter anvisning.

Ved å blande pastaen inn i sausen før servering holder pastaen seg bedre, varmere og fremstå mer delikat.

Server pasta med tomatsaus og kjøttboller og gjerne med et dryss parmesan over.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat