buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kjøttboller med salsa og potetmos
Potetstappe og kjøttboller er barnemat både for hender og mager. Her er en lettlaget variant med begge deler, som sikkert vil piffe opp stemningen rundt middagsbordet.

Publisert: 28.mai.2014 04:00
Oppdatert: 28.mai.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kjøttdeig

4 ss hakket frisk kruspersille eller andre friske urter

1 ss kavring (kan sløyfes)

1 ts salt og 14 ts pepper

2 ss smør til steking

2 poser potetmospulver

1 glass salsa

1 grønn paprika

1 pk nachos chips

Slik gjør du:

1. Kna sammen kjøttdeig, kruspersille, kavring, salt og pepper. Form deigen til små boller.

2. Stek kjøttboller i en panne med smør på middels varme i ca. 10 minutter.

3. Lag potetmos etter anvisning på pakken.

4. Hakk paprika i fine biter, og bland den i salsaen.

Server med nachochips.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat