buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kjøttboller
Kjøttboller er favorittmat for alle, og kan brukes til nesten alt - til middag, på tapasbordet, på grillspyd, på pizza eller i matpakka. Eksperimenter med smakstilsetninger, kjøttbollene kan godt være hotte og krydrede, eller søte med hakket frukt og nøtter. Her serverer vi dem med brokkoli og søtpotetmos.

0
Publisert: 28.aug.2014 04:00
Oppdatert: 28.aug.2014 04:00

Ingredienser;

500 gr kjøttdeig

60 gr revet parmesan

1 ss kavring

4 ss hakket bladpersille

1 ts salt

12 ts pepper

Søtpotetmos:

3 søtpotet

1 potet

2 gulrøtter

2 ss smør

1 dl matfløte

12 ts salt

12 ts pepper

1 brokkoli

12 ts salt

Slik gjør du:

1. Bland sammen alle ingredienser til kjøttbollene, og form små boller.

2. Brun kjøttboller raskt i en varm stekepanne med margarin eller olje. Skru ned til middels varme og etterstek i 8-10 minutter.

3. Skrell potet og gulrot. Del i grove biter og kok dem møre i en kjele med vann. Hell av vannet, og mos dem sammen med smør og fløte. Smak til med salt og pepper.

4. Del brokkoli i mindre buketter. Kok brokkolibuketter så vidt møre.

Server saftige kjøttboller med søtpotetmos og brokkoli.

(Matprat .no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat