buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kjøttkaker
En god tilmålt dose tradisjonelle kjøttkaker gjør underverker for både kropp og sjel. Ta frem foodprocessoren og lag dette knallgode måltidet!

Publisert: 13.mai.2015 04:00
Oppdatert: 13.mai.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kjøttdeig

1 1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

1⁄4 ts malt muskat

1⁄4 ts malt ingefær

2 ss potetmel

1 1⁄2 dl vann eller melk

2 ss smør

1 pose brun saus

8 poteter

300 g rosenkål

Slik gjør du:

1. Bruk en foodprocessor. Ha alle ingrediensene i bollen og kjør ca. 10–20 sekunder til farsen er jevn og fin. Du kan også lage farsen for hånd: 2. Form farsen til runde kaker ved hjelp av en skje, hånden din, og kaldt vann.

3. Ha smør eller olje i en middels varm stekepanne, og stek kakene i ca. 2 minutter på hver side til de har fått en fin bruning.

4. Lag brun saus, etter anvisning på pakken.

5. Ha kakene over i brun saus og la dem trekke i ca. 10 minutter (til de er gjennomkokt).

6. Kok potet. Rens rosenkål og kok den i lettsaltet vann til den har litt tyggemotstand («al dente»), ca. 4 minutter.

Server kjøttkakene med brun saus, poteter, rosenkål og rørte tyttebær.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat