buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kjøttmølja fra Troms
Mat av sau og lam har lange tradisjoner i Troms. Fersk som salt ble den brukt når man ikke hadde frysemuligheter. Både innenlands og ved havet ble lam en del av den norske matkulturen.

Publisert: 11.nov.2016 08:44
Oppdatert: 11.nov.2016 08:44

Ingredienser 4 porsjoner:

1 kg beinfritt grytekjøtt av lam

1 kg potet

500 g kålrot

500 g gulrot

Ca. 1 1/2 l vann

2 ts salt

1 ts pepper

Slik gjør du:

1. Del kjøttet i passe store stykker, ca. 3x4 cm

2. Del grønnsakene i passe store biter, ca. 2x2 cm

3. Ha kjøtt og grønnsaker i en kjele. Hell på vann til det dekker og kok til kjøttet er passe mørt, ca. 2 timer.

4. Smak til med salt og pepper.

Serveres i store dype tallerkener med skje, kniv og gaffel, med hjemmelaget flatbrød ved siden av.

Bløt flatbrødet i møljekraften.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat