22. okt
 
Kjøttpudding
Det finnes mange gode ferdige kjøttpuddinger å få kjøpt, men det er veldig stas å lage sin egen en gang iblant.

Publisert: 14.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g kjøttdeig
2 dl melk
2 ss potetmel
1 ts salt
¼ ts pepper
¼ ts malt muskat
¼ ts malt ingefær

Slik gjør du:
1. Rør salt godt inn i kjøttdeigen til deigen blir seig. Tilsett potetmel og krydder. Ha i litt og litt melk av gangen, mens du rører godt.

2. Ha massen i en brødform. Sett den i en djup langpanne og fyll på vann til det dekker ca. 1/3 oppover formen. Stek ved 180 grader i ca. 1 time.
Serveres med kokte poteter, brun saus og kokte grønnsaker.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke