buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kjøttsuppe med havregryn
En deilig, mettende suppe med reinsdyrkjøtt til kalde høstkvelder. Suppen kan med fordel lages dagen i forvegen, slik at alle smakene kan få utvikle seg.

Publisert: 20.jan.2016 04:00
Oppdatert: 20.jan.2016 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

1 kg grytekjøtt av reinsdyr

1 1/2 l vann

3 ts salt

100 g bacon, helt stykke eller i terninger

3 gulrøtter

200 g knollselleri (sellerirot)

200 g potet

1/2 dl havregryn

1/2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skjær grytekjøttet i biter, ca. 3 x 3 cm. Kok opp vann, ha i salt og legg i kjøttet. La det småkoke sammen med baconterningene ca. 1 time eller til det mørt. Skum godt underveis.

2. Skrell grønnsakene og potetene og skjær dem i terninger.

3. Tilsett grønnsaker og havregryn når kjøttet er mørt. Kok til grønnsakene er møre og suppen jevner seg litt.

4. Smak til med salt og pepper.

Server gjerne med flatbrød eller lefse.

Suppen skal ikke være tykk ved servering.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat