buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Klar fiskesuppe
Denne fiskesuppen passer perfekt når du har flere retter på menyen. Og kanskje er den også prikken over i-en på en varm sommerdag, når den kremete varianten kan føles noe tung.

Publisert: 03.aug.2015 04:00
Oppdatert: 03.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g steinbitfilet eller annen hvit fisk

4 gulrøtter i skiver

3 sjalottløk

100 g sukkererter delt i to på langs

¼ rød chili

2 ss smør eller olje til steking

2 ts finhakket frisk ingefær

1 l fiskekraft

100 g reker

8 røde cherrytomater

½ ts salt og ¼ ts pepper

1 ss hakket frisk dill

Slik gjør du:

1. Kok opp fiskekraft.

2. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt.

3. Ha i ingefær, hell på fiskekraften og la det koke i ca. 3 minutter.

4. Legg i fisk og tomater, og la det trekke i 2-3 minutter til fiskebitene er ferdige. Smak til med salt og pepper.

5. Ha pillede reker i tallerkenene, ha i suppe og dryss over finhakket dill før servering. Server gjerne med flatbrød og smør.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat