buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Klar kyllingsuppe
Gresskar er en deilig frukt som vi bruker som en grønnsak. Sammen med kyllingkjøtt, løk og lime blir dette en smakfull suppemiddag.

Publisert: 26.okt.2015 04:00
Oppdatert: 26.okt.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner.

400 g strimlet kyllingfilet

2 ss flytende margarin

1⁄2 hakket purre

3 båter finhakket hvitløk

600 g gresskar i terninger

1 l vann

2 hønsebuljongterning

2 ts tørket timian

saften av 1⁄2 lime

1 ts salt

Slik gjør du:

1. Varm halvparten av den flytende margarinen i en kjele og fres kyllingkjøttet til det skifter farge. Legg det over på en asjett. Varm resten av margarinen og fres purreløk og hvitløk til det mykner.

2. Legg hakket purre, hvitløk og gresskar i en kjele og hell over vann. Tilsett buljongterninger og timian. Kok opp og senk deretter varmen. La suppen småkoke 10–15 minutter til gresskaret er helt mørt.

3. Tilsett kjøttet og la alt bli gjennomvarmt.

4. Smak til med limesaft, salt og pepper.

Suppen kan også kjøres helt glatt med stavmikser eller i hurtigmikser før kyllingbitene tilsettes.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat