buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
SMAKENS UKE: Bevisstgjør smaksløkene.
 
Klart for «Smakens uke»

Publisert: 04.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Landbruks- og matdepartementet inviterer hele det norske folk til å delta i «Smakens uke» som finner sted 28. oktober - 3.november . Uka er et samarbeid med opplysningskontorene i Landbruket, Nofima, Norges Kokkemesteres Landsforening, VilVite-senteret i Bergen og Måltidets hus i Stavanger.
Ideen er hentet fra Frankrike, og hensikten er å øke bevisstheten rundt matglede og smak. I år arrangeres Smakens uke for 8. gang. Opplysningskontorene og Landbruks- og matdepartementet tilbyr et eget undervisningsopplegg for 6. klassetrinn som kan benyttes av alle skoler. Sjetteklassingene er en viktig målgruppe. De er i en fase i livet hvor de begynner å ta selvstendige valg, i tillegg er de snart klare for ungdomsskolen hvor frihet, valg og egne spiserutiner preger mer av hverdagen. Det er derfor viktig for landets sjetteklassinger å bli bevisste på smak og å lære og like flere smaker for dermed å kunne velge et mer variert kosthold når friheten blir større. (fruk.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat