buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Klippfiskgryte fra Italia
Klippfisk tilberedes av torsk, lange, brosme og sei som er sløyet, vasket og flekket.

Publisert: 03.mai.2011 04:12
Oppdatert: -

(Nok til 10 porsjoner)
Klippfisken tørkes i gjennomblåste varmekanaler, hvor fisken legges på etasjevogner med strengbunn som kjøres ut og inn av tørkekanalen. Når klippfisken er ferdigtørket, lagres den i stabler på kjølelager.
1,5 kg utvannet og renset klippfiskfilét
1 kg poteter
3 løk
1 dl olivenolje
2 røde paprikaer
70 g tomatpuré
3 bokser (400 gram) grovhakkede hermetiske tomater,
4 dl vann
4 fedd hvitløk
1 rød chili
1 ts pepper
kajennepepper
100 g oliven
persille
Slik gjør du:
Skrell potetene og løken og skjær dem i tynne skiver. Skjær paprikaen i strimler og finhakk chili og hvitløk. Varm olivenoljen i en gryte og rør inn tomatpureen. Tilsett de hermetiske tomatene, vannet, hvitløken og chilien. Bland godt og kok opp. Legg så klippfisk, løk og poteter lagvis i sausen. Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til potetene er kokt. Rist litt på kjelen i løpet av koketiden. Smak til med pepper og kajennepepper om nødvendig. Legg i oliven etter ønske og dryss litt persille på toppen rett før servering.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat