buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Klippfiskpizza
Pizza er fantastisk med fisk på!

Publisert: 08.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

Deig til 4 porsjons-pizza eller til en langpannepizza med tynn bunn
(doble oppskriften om du vil ha litt tykkere bunn)
400 g hvetemel
½ ts salt
0,5 dl olivenolje
1,5 dl vann
25 g gjær eller ½ pose tørrgjær
Slik gjør du
Bland sammen mel og salt, eventuelt også tørrgjær. Spe med lunkent vann og olje. (Bruker du vanlig gjær løser du gjæren opp vannet før du har det i melet)
Hev i 30-45 minutter.
Form til 4 jevnstore boller. Kjevle eller trykk dem ut på melet bord til passe store pizzaer.
Fyll400 g utvannet klippfisk uten skinn og ben, i strimler
4 sjalottløker i ringer
sorte oliven
100 g revet jarlsberg ost
En godt krydret tomatsaus (se egen oppskrift eller kjøpe ferdig om tiden er knapp)
Legg på tomatsaus, klippfisk, sjalottløk og oliven.
Topp med ost.
Stekes på 225 grader i ca 15 minutter!
Krydret tomatsaus
5 dl hakkede tomater
5 stykker soltørket tomat
1 rød paprika i strimler
1 fedd hvitløk, finhakket
0,5 dl olje
1 liten løk, finhakket
1 chili, finhakket
Alt kokes sammen i ca 30 minutt på middels varme.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat