buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kllingkjøttboller
Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med grønn og deilig pasta!

Publisert: 30.okt.2012 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser:
400 g kyllingkjøttdeig
½ ts salt
½ ts pepper
50 g revet parmesan
½ stk finhakket rød chili
3 båter finhakket hvitløk
Spinatsaus:
1 pk dypfryst spinat
3 dl crème fraîche orginal,35 %
2 båter finhakket hvitløk
1½ dl hvitvin eller hønsebuljong
2 dl revet hvitost
salt og pepper etter smak
Båndspagetti etter mengdeanvisning på pakken
Slik gjør du:
Tin spinaten i mikro eller kaldt vann og la vannet renne godt av.Kok båndspagetti som anvist på pakken.
Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 - 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen.
Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.
Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller.
(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat