buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kokt hummer
Kjøttet i norsk hummer er saftig, velsmakende og delikat. Aller best resultat får du om du kjøper levende hummer og koker den selv.

Publisert: 04.okt.2016 08:45
Oppdatert: 04.okt.2016 08:45

Ingredienser 2 porsjoner:

2 hummer

50 g salt per liter vann

4 vann

Slik gjør du:

1. Kok opp vann tilsatt salt.

2. Legg hummer i det fosskokende vannet og la vannet igjen få et oppkok. Deretter skal hummeren kun trekke.

3. Trekketid avhenger av størrelse, men en tommelfingerregel er at en hummer på 500 gram skal trekke i 12 minutter. Er hummeren større enn 500 gram, regner du 2 minutter ekstra per 100 gram.

4. Ta hummeren opp av vannet når den er ferdig trukket, og avkjøl med ryggsiden ned.

5. Når hummeren er avkjølt la den ligge med ryggen ned. og del den med en kniv fra midten og ut mot halespissen. Del deretter fra midten og framover mot hodet. Ta ut paven (magesekken) som ligger som en blære bak øynene. Fjern også tarmen (den mørke strengen) som ligger langs ryggen på halen.

Server hummeren naturell med majones, sitron og toast.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat