buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Kokt kveite
Kveite tilberedt på tradisjonelt er enkelt å få til og smaker himmelsk.

Publisert: 28.jan.2015 04:00
Oppdatert: 28.jan.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:800 g kveite i skiver (à 200 gram)2 l vann1 dl salt1 ss eddik, 7 %Agurksalat:1 agurk2 ss vann1 ss sukker2 ss eddik, 7 %1/2 ts salt og 1/4 ts malt hvit pepperSandefjordsmør:200 g smør, i terninger2 dl kremfløte1 ss frisk kruspersille, hakket1 ss sitronsaft1/2 ts salt og 1/4 ts malt hvit pepper600 g potetSlik gjør du:1. Sett over potetene til koking.2. Bland sammen vann, eddik, sukker, salt og pepper. Skjær agurk med ostehøvel og legg skivene i laken.3. Kok opp kremfløten og kok den inn til litt under halvparten. Ta gryten av varmen og pisk inn smørterninger, litt etter litt. Tilsett persille og smak til med sitronsaft, salt og pepper.4. Kok opp vann i en vid kjele. Tilsett salt og eddik. Legg i fisken og la den trekke i ca. 10 minutter. Det skal ikke koke. Den er ferdig når beinet lett slipper fisken.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat