buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Kokt sprengt oksebryst
Sprengt kjøtt høres brutalt ut, men det er rett og slett lettsalting det er snakk om. Legger du kjøttet i en lett saltlake (10 % oppløsning) over natten, tilfører du kjøttet smak og gjør det fastere. Dette er nydelig tradisjonsmat som gjerne serveres med dampet kål og god sennep.

Publisert: 08.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1- 1 ½ kg lettsaltet oksebryst
ca. 1 ½ l vann
½ ts sukker
2 gulrøtter i store biter
Slik gjør du:
1. Skyll kjøttet godt. Hvis kjøttet er svært salt, bør det vannes ut over natten.
2. Legg kjøttet i en kjele og fyll opp med kaldt vann til det er dekket.
3. Kok opp og skum av urenhetene som danner seg på toppen. Tilsett sukker og gulrot. Senk varmen og la kjøttet trekke under lokk til det er mørt, ca. 2-3 timer.
4. Ta kjøttet ut av kraften og la det hvile noen minutter. Skjær i 1 cm tykke skiver og server.
Hjemmelaget potetmos, dampet kål og god sennep smaker godt til. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat