buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kokt torsk
Det er typisk torsk å være god. Denne fabelaktige råvaren er en kulturbærer av rang og faktisk også vår mest spiste fisk.

Publisert: 01.mar.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
2 kg torsk i skiver
½ dl salt per liter vann

Agurksalat:
1 slangeagurk
2 ss vann
1 ss sukker
2 ss eddik, 7 %
½ ts salt og ¼ ts hvit pepper
Sandefjordsmør:
200 g smør, i terninger
2 dl kremfløte
1 ss frisk kruspersille, hakket
1 ss sitronsaft
½ ts salt og ¼ ts hvit pepper
600 g potet
½ sitron i båter

Slik gjør du:
1. Sett over potetene til koking.
2. Bland sammen vann, eddik, sukker, salt og pepper. Skjær agurk med ostehøvel og legg skivene i laken.
3. Kok opp kremfløte og la den koke inn til litt under halvparten. Ta gryten av varmen og pisk inn smørterninger, litt etter litt. Tilsett hakket persille og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
4. Kok opp vann og salt i en vid kjele. Legg i fisken og la den trekke i ca. 10 minutter. Det skal ikke koke. Den er ferdig når beinet lett slipper fisken.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat