buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Kotelett- og pølseform
Lager du en form med både koteletter, pølser og ulike grønnsaker er du sikker på at hele familien kan plukke litt av det de liker best.

Publisert: 11.nov.2016 08:43
Oppdatert: 11.nov.2016 08:45

Ingredienser 4 porsjoner:

4 nakkekoteletter av svin

4 kjøttpølser eller ostepølser

6 poteter

3 maiskolber

1 gul paprika

1 rød paprika

1 grønn squash

10 røde cherrytomater

3 ss olivenolje

1 ts salt og 1/2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skrell potetene og del dem opp i båter. Skjær hver maiskolbe opp i tre eller fire biter. Del paprikaene i to, ta ut kjernehuset og del dem i mindre biter. Skjær squashen i tykke skiver som du så deler i to. Tomatene og sukkerertene kan være hele.

2. Bland alle grønnsakene i en langpanne. Ha over olivenolje, salt og pepper og rør rundt slik at alt blir godt blandet. Sett langpannen midt i ovnen på 180 °C og stek i ca. 40 minutter.

3. Del pølsene i to eller tre biter. Ha på salt og pepper på kotelettene og del dem i to. Legg pølsene og kotelettene sammen med grønnsakene når det er ca. 20 minutter igjen av steketida.

Server med godt brød.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat