buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kotelett-biff med sesamfrø
«Kotelettbiffer» får du enkelt til ved å skjære bort beinet på vanlige koteletter. Paner dem i sesamfrø for å få en deilig, nøttaktig smak.

Publisert: 17.okt.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 koteletter av svin
½ ts salt og ¼ ts pepper
2 ts olje til pensling
4 ss sesamfrø
2 ss margarin til steking
Salat:
2 røde paprika i strimler
1 rødløk i tynne båter
1 boks hermetiske kikerter
100 g ruccola
1 båt revet hvitløk
2 ss rødvinseddik
¼ ts salt og ¼ ts pepper
Slik gjør du:
1. Skjær bort bein og fett på koteletten.
2. Ha sesamfrø på en tallerken. Pensle kotelettene med litt olje og trykk dem ned i sesamfrøene.
3. Stek kotelettene ca. 2 minutter på hver side og etterstek 3-4 minutter på lav varme slik at biffene blir gjennomstekte.
4. Bland sammen alle ingrediensene til salaten og smak til med rødvinseddik, salt og pepper.
Server med ris eller brød.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat