buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Koteletter i form
Koteletter i form lages i leirgryte hvor maten kokes i sin egen væske, og dermed kommer råvarens smak til sin fulle rett samtidig som næringsstoffer bevares i retten. Å lage mat i leirgryte er en gammel tradisjonell matlagingsteknikk som er brukt over hele verden.

Publisert: 23.aug.2016 04:01
Oppdatert: 23.aug.2016 04:01

Ingredienser 4 porsjoner:

4 nakkekoteletter av svin

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

2 ss margarin /olje til steking

6 stk. potet

2 stk. gulrot

1⁄2 sellerirot

1 kålrot

1 løk

1 purre

3 dl kjøttbuljong (utblandet)

Slik gjør du:

1. Bløtlegg leirgryta i ca. 2 timer (eller over natta, om det er lenge siden den har vært i bruk).

2. Del nakkekotelettene i to, strø på salt og pepper og stek dem raskt i en stekepanne til de får fin farge.

3. Vask grønnsakene og skrell dem. Skjær poteter, gulrøtter, selleri og kålrot i staver, løk i båter og purren i ringer.

4. Legg koteletter og grønnsaker lagvis i en leirgryte ev. ildfast form med lokk. Hell over buljongen. La retten steke på 175 °C i ca. 2,5 timer.

Server med godt brød.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat