buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Koteletter med pære
Server kotelettene med lune pærer og gjør gjerne rødkålen litt mer spennende ved å smaksette den med hvitløk, kanel og purre. Dette er enkelt og godt!

Publisert: 25.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser
4 stk kotelett av svin
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss margarin til steking
1 stk hakket purre
2 stk hakket hvitløk
1 ts olje
1 pk rødkål
1 stk hel kanel
1 ts tørket rosmarin eller litt frisk rosmarin
2 stk pære (faste)
Slik gjør du
1. Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, så er det lettere å steke dem jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne og dryss på salt og pepper. Etterstek på svak varme under lokk ca. 5 minutter.
2. Del pærene i tynne, trekantede skiver og legg dem i pannen de siste 5 minuttene. Pærene skal ikke bli helt myke, bare gjennomvarme.
3. Fres purre og hvitløk i en kjele. Tilsett hel kanel og rosmarin. Ha i rødkål, varm opp og krydre eventuelt med salt og pepper.
Server kotelettene med varme pærer, rødkål og brød til.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat