buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Koteletter med sopp-stuing
Skikkelig middag? Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken.

Publisert: 31.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

Skikkelig middag? Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken.
Dette trenger du
(4 porsjoner):
4 stk. kotelett av svin
½ ts salt
½ ts pepper
2 stk. tomat
24 stk. småpotet
1 ss olje
½ ts salt
½ ts pepper
400 g sopp f.eks. sjampinjong
2 ss margarin til steking
1 dl matfløte
2 ss hakket bladpersille
½ ts salt
½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 220 grader. Ha potetene i en ildfast form, ha på olje, salt og pepper. Sett i ovnen og stek dem i 20 minutter.
2. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem ettersteke med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
3. Del tomatene i to og legg dem i pannen sammen med kotelettene
4. Del sjampinjong i båter og stek den godt i varm panne med margarin. Hell over matfløte. La det koke i noen minutter under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper.
(Matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat