buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Koteletter
Kun koteletter med brun saus? Nei, her skal vi vise deg at koteletter kan brukes sammen med mange spennende ingredienser. Fiks ferdig på noen minutter.

0
Publisert: 12.aug.2014 04:00
Oppdatert: 12.aug.2014 03:59

Ingredienser

4 stk. koteletter av svin

2 ss olje til steking

3 båter hvitløk

1 ts salt

12 ts pepper

1 stk. rød paprika

1 stk. gul paprika

1 stk. grønn squash

1 stk. rød chili eller spansk pepper

3 ss svarte oliven

1 12 dl hvitvin eller sider

Slik gjør du:

1. Brun kotelettene raskt og dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og holdes varme.

2. Del grønnsakene i strimler, pepper/chili i biter. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett sider/hvitvin.

3. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele brassere (trekke) i ca. 10 minutter.

Server med brød.

Stek kotelettene med fettranden på for smakens skyld, men la gjerne være å spise den. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat