buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Krabbe fra Rørosvidda
Navnet har salaten fått fordi den inneholder skjørost fra Røros. Får du ikke tak i det kan du bruke cottage cheese. Salaten er perfekt når du kommer varm og trett fra trening og trenger et raskt og mettende måltid.  

Publisert: 23.des.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)

200 g couscous
4 dl vann
2 ss smør
1 ss olivenolje
salt, pepper
2 krabbeskjell
1 gul eller rød paprika, hakket
ca. 80 g skjørost eller cottage cheese
2-3 håndfuller blandet salat

Dressing
revet skall og saft av ½ sitron
revet skall og saft av 1 lime
ca. 2 cm frisk ingefær, revet/finhakket
1 dl olivenolje
salt, pepper
blandet salat
cashewnøtter, ristet

Slik gjør du
Kok opp vann og hell det over couscousgrynene. La dem svelle i ca. 5 minutter. Rør inn smør og olje og smak til med salt og pepper. Rør inn innholdet av krabbeskjellene.
Visp sammen dressingen og rør halvparten i coucous-krabbeblandingen. Vend resten i salaten. Fordel couscous-krabbeblandingen i fire dype skåler med salat på toppen. Smuldre ost over og dryss på nøtter. Spis gjerne godt brød til.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat