buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Krabbe med ris
Her kan du bruke andre skalldyr enn krabbe.

Publisert: 25.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

Alt smaker like godt på den saftige rissalaten.
(Forrett til 4 personer)ca. 150 g renset krabbe (fra 10—12 klør)
1 dl langkornet ris
1 sjalottløk, finhakket
2 ts hakket, rød chilipepper
1 ss revet ingefær
2 ss friskpresset sitronsaft
4 ss olivenolje
1 ss soyasaus
salt, pepper
1 avokado, i små terninger
1 ss hakket gressløk
blandet salat, f eks frissé, rukkola, crispiSlik gjør du
Kok risen etter anvisningen på pakken. Plukk ut noen pene biter krabbe til toppen av salaten. Bland løk, chilipepper og ingefær i risen og rør inn sitronsaft, olivenolje og soyasaus og smak til med salt og pepper.
Vend inn resten av krabben sammen med avokado og gressløk. La salaten trekke i kjøleskap i ca. 1 time.
Sett en ring, f eks laget ved å klippe ut bunnen av et yoghurtbeger/rømmebeger, på tallerkenene og fyll i rissalat. Løft av ringen og topp med pene biter krabbe og salat. (seafood.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat