buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Krabbe med ris
Ris toppet med krabbekjøtt, chili, ingefær og friskpresset sitron. En smaksrik rett til hyggelige familie- og vennelag.

Publisert: 12.jul.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du (4 porsjoner):
500 g krabbeklør
1 dl ris, langkornet
1 stk sjalottløk
1 stk chili, rød
1 ss ingefær, frisk
2 ss sitron
4 ss olivenolje
1 ss soyasaus
1 stk avokado
1 ss gressløk, frisk
blandet salat
salt og pepper
Slik gjør du:
Kok ris etter anvisningen på pakken. Plukk ut noen pene biter krabbe til toppen av salaten. Bland finhakket løk, chili og ingefær i risen og rør inn sitronsaft, olivenolje og soyasaus og smak til med salt og pepper.
Vend inn resten av krabben sammen med avokado i terninger og finhakket gressløk. La salaten trekke i kjøleskap i ca. 1 time. Sett en ring, f.eks laget ved å klippe ut bunnen av et yoghurt-/rømmebeger, på tallerkenene og fyll i rissalat. Løft av ringen og topp med pene biter krabbe og salat. (www.godfisk.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat