buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Krabbeboller
Lekre som tilbehør på et koldtbord.

Publisert: 11.okt.2011 04:12
Oppdatert: -
(Ca. 12 boller)
1 krabbeskjell
5 sjalottløker, finhakkes
2 ts tabasco
1 ss sweet chilisaus
2 egg
1 dl strøbrød
2—3 ss maisenna
salt, pepper
rapsolje til steking
Slik gjør du
1. Bland en farse av krabbeskjell, løk, tabasco, chilisaus, egg, strøbrød og maisenna og smak til med salt og pepper.
2. Varm olje til 160°C i en solid gryte. Gryten bør ikke fylles mer enn 2/3 med olje. Ha alltid et lokk liggende klart i tilfelle oljen skulle ta fyr. Kvel varmen med lokket. Hell aldri vann på brennende olje!
3. Dypp hendene i kaldt vann og trill små boller som stekes gylne og gjennomvarme i oljen. La dem renne av på fettsugende papir og anrett dem som bildet viser. (godfisk.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat