22. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Krabbelasagne
 

Publisert: 09.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

Slik gjør du
1. Ta krabbekjøttet ut av skjellene. Tin spinaten og klem ut så mye væske som mulig. Bland spinat
og krabbekjøtt.
2. Fres løken myk olje, avkjøl den og bland den med krabbe og spinat.
3. Lag en tykk hvit saus av smør, mel og melk. Smak den til med salt og pepper. Det er viktig at sausen er tykk da tomatene avgir væske under stekingen. Bland sausen med krabbe, spinat og løk.
Smak til med salt og pepper.
4. Velg en form som passer til tre lag med lasagneplater. Legg et lag lasagneplater i bunnen, dekk med 1/3 av krabbesausen og tomatskivene. Legg på neste lag og dekk med lasagneplater.
Fordel resten av sausen over og legg på resten av tomatskivene.
5. Stek lasagnen midt i ovnen til den er gjennomstekt og rykende varm. (Eksportutvalget for fisk)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke