buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Kræmmervikas fiskesuppe
Med god tilgang på fisk og skalldyr må det bli en utsøkt fiskesuppe.200 g seifilet, uten skinn og bein.  

Publisert: 24.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)

200 g rensete reker
1 stor gulrot, i fine strimler
½ knollselleri, i fine strimler
½ fennikel, i fine strimler
1 løk, hakket
4-6 sjampinjonger, i tynne skiver
4-5 soltørkete tomater, i fine strimler
2 ss smør, usaltet
1 l fiskekraft (se ramme)
salt, pepper, kajennepepper
1 ss hakket gressløk
eventuelt rømmeSlik gjør du
Fres alle grønnsakene i smør til de er møre, men ikke brune. Hell på fiskekraft og la suppen småsurre i ca. 5 minutter.
Skjær fisken i pene terninger og la dem tekke i suppen i 2-3 minutter.
Tilsett reker og smak suppen til med salt, pepper og en anelse kajennepepper.
Server suppen rykende varm, eventuelt med en skje rømme på toppen. Godt brød til. (seafood.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat