buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kremet fiskesuppe
Her er en rask og enkel fiskesuppe som fyller godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Publisert: 18.jul.2016 04:00
Oppdatert: 18.jul.2016 04:01

Ingredienser 4 porsjoner

2 gulrøtter i biter

6 dl fiskebuljong (utblandet)

2 dl melk

2 ss hvetemel

200 g laks eller annen rød fisk

200 g torskefilet eller annen hvit fisk

(eventuelt reker eller blåskjell)

1 dl frosne grønne erter

1 dl kremfløte

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

1 ss frisk gressløk

Slik gjør du:

1. Kok opp fiskebuljongen i en gryte og legg i gulrotbitene. La dem koke i 3–4 minutter.

2. Bland melk og hvetemel i et glass med skrulokk, og rist godt. Hell blandingen i fiskebuljongen mens du visper hele tiden. La suppen småkoke i ca. 5 minutter.

3. Senk temperaturen og legg i fiskebiter og erter.

4. La suppa trekke i ca. 5 minutter. Rør inn fløten og smak til med salt og pepper. Dryss over finklippet gressløk.

Server gjerne suppen med brød eller flatbrød.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat