buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Kremet viltpanne
Kremet viltpanne er deilig på smak, og så enkel å lage! Server med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos.

Publisert: 07.apr.2015 04:00
Oppdatert: 07.apr.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g reinsdyrskav

2 ss margarin til steking

3 gulrøtter i skiver

1⁄2 purre i ringer

2 knuste einebær

1 pk grønne erter

2 dl matfløte

Potet- og pastinakkmos

8 poteter

3 s pastinakk

1 ss smør

1 dl matfløte

1⁄2 ts salt og 1⁄4 ts pepper

Tilbehør

4 ss rørt tyttebær

Slik gjør du:

1. Skrell potet og pastinakk, del dem i store biter, og kok dem møre. Hell av vannet og mos potet og pastinakk sammen. Rør inn smør og fløte. Smak til med salt og pepper.

2. Stek halvtint reinsdyrskav raskt i flere omganger i en varm stekepanne med litt margarin. Legg kjøttet til side.

3. Fres gulrot mør, ha i purre, erter og einerbær. Hell over fløte og la det småkoke til fløten tykner og alt er gjennomvarmt, ca. 5 minutter.

4. Vend inn stekt reinsdyrskav og smak til med salt og pepper.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat