buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Kremetpotetsuppe
Denne kremete varianten er deilig til middag eller til kveldskos på kalde vinterkvelder.  

Publisert: 14.feb.2011 04:12
Oppdatert: -

1 ½ l vann
1 stk kjøttbuljongterning
2 ss smør
½ kg potet
½ purre
1 løk
1 gulrot
1 eggeplomme
1 dl kremfløte eller rømme

Slik gjør du
Sett over vann, ha i buljongterningen og smøret.
Skrell potetene og skjær dem i terninger. Gulroten, purren og løken skjæres i skiver. Ha alt opp i det kokende vannet sammen med 1 ts salt og 1/4 ts pepper. Vil du har mer smak, kan du også prøve karve. La potetene og grønnsakene kokes møre. (Har du god tid, kan du frese grønnsakene i en gryte med litt smør før de kokes).
Skill plommen fra eggehviten. Det gjør du ved å kakke egget på midten og helle plommen fra den ene halvdelen til den andre mens hviten renner ut. Ta suppen fra varmen og rør i eggeplommen og fløten. Suppen skal ikke koke mer. En bunt hakket persille, som drysses over suppen like før servering setter en spiss på smaken. (frukt.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat