buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Krydder-skanker
Lammeskanker er kjempegodt.

Publisert: 02.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

I denne oppskriften har vi brukt spennende krydder fra fjerne himmelstrøk.

(4 porsjoner)

4 lammeskanker
2 ss sukker
1 ts malt spisskummen
1 ts korianderfrø
1 ts havsalt
½ ts chilipulver
½ ts gurkemeie
2 ss olivenolje

Sjysaus
4 dl kjøttkraft ca. 80 g smør
Slik gjør du
1. Knus hele frø, tilsett øvrige krydder og bland alt godt eller bruk en ferdigblanding (fra Midtøsten, Tyrkia eller Arabia)
2. Gni kjøttet inn med olivenolje og strø på krydderblandingen.
3. Stek kjøttet i stekepanne eller under grillen til det har fin farge rundt det hele. Legg kjøttet over i form med lokk og la det steke videre i ovn ved 180 grader i 1 1/2 -2 time til kjøttet løsner fra bena.
4. Lag sjysaus: Kok opp kraften og monter sausen med smør.

Tips:
Å montere en saus betyr at du tilsetter smør i små mengder, og rører det inn før du tilsetter mer. Sausen blir da tykk og blank. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat