buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Krydrede kyllingspyd
Oversetter man «små grillspyd» til brasiliansk, blir det «espetinhos». Vi har krydret våre espetinhos med Tempero baiano, en krydderblanding fra delstaten Bahia

Publisert: 07.aug.2015 04:00
Oppdatert: 07.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kylling lårfilet

1 rød paprika, i terninger

3 ss tempero baiano (se under)

3 ss olje

4 grillspyd

Tempero baiano:

2 ts grovkvernet pepper

2 ts tørket oregano

2 ts malt merian

2 ts tørket persille

2 ts spisskummenfrø

1 ts revet muskatnøtt

2 laurbærblad, i biter

Slik gjør du:

1. Bland alle ingrediensene til krydderblandingen. Skjær kyllingkjøtt i terninger og legg i en bolle. Gni krydder og olje godt inn i kjøttet med hendene, slik at det er godt dekket med krydder. Dekk til bollen og sett den i kjøleskapet i minst 2 timer, slik at smaken får utvikle seg.

2. Tre kylling- og paprikabiter annenhver gang på bløtlagte trespyd.

3. Grill spydene på god varme til de er gylne og gjennomstekte, ca. 6 minutter. Serveres som de er med litt limesaft, eller sammen med en god salat.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat