buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kylling
Alt kjøtt som er mørt kan grilles, og kylling er supermørt. Gi ferdiggrillede kyllinglår noen minutter på grillen, og de blir sprø og saftige!

0
Publisert: 17.jun.2014 04:00
Oppdatert: 17.jun.2014 03:59

Ingredienser:

6 stk ferdig grillet kyllinglår

2 pose cæsarsalat med krutonger og dressing

4 store tomater

1 ts salt

12 ts pepper

1 ts tørket oregano

1 stk focacciabrød eller annet «middelhavsbrød»

Slik gjør du:

1. Kyllinglårene er ferdig krydret og kan grilles som de er, eller du kan krydre de litt ekstra eller pensle på en god grillsaus.

2. Grilles på middels sterk varm i 10-12 minutter. Snus ofte så de får en sprø og fin grillskorpe.

3.Del tomatene i to, dryss på litt salt, pepper og oregano. Grilles sammen med kyllinglårene de siste 4-5 minuttene.

Serveres med Cæsarsalat, Cæsardressing og focacciabrød.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat