22. okt
 
Kylling chop suey

Publisert: 12.aug.2009 05:02
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
500 g kyllingfilet
ca. 2 ss maisstivelse (maizena)
ca. 2 ss olje til steking
1 løk
3 gulrøtter
1 ss hakket frisk ingefær
1 boks hermetisk wokmiks
(wokgrønnsaker) 4 vårløker
3 dl hønsebuljong (utblandet)
1 ss soyasaus
ca. 1 ss soyasaus
ca. 1 ss østerssaus (oyster sauce)
Slik gjør du1: Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.
2: Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær. Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp. Smak soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper.

Server chop suey med jasminris. mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke