buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Kylling chop suey
Du har sikkert spist kylling chop suey på kinesisk restaurant. Hva med å lage den selv? Prøv vår enkle og smakfulle oppskrift.

Publisert: 30.jun.2016 04:00
Oppdatert: 30.jun.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g kyllingfilet

ca. 2 ss maisstivelse (maisenna)

ca. 2 ss olje til steking

1 løk

3 gulrøtter

1 ss hakket frisk ingefær

1 pose frossen wokblanding

4 vårløk

3 dl hønsebuljong (utblandet)

1 ss soyasaus

ca. 1 ss østerssaus (oyster sauce)

Slik gjør du:

1. Skjær kyllingkjøtt i strimler. Del løk i tynne båter, gulrot og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.

2. Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt.

3. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.

4. Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp.

5. Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper.

Server gjerne med jasminris.

(matprat)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat