buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kylling enchiladas
Server meksikanske kyllingenchiladas med en frisk salat, salsasaus og rømme til.

Publisert: 28.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 grillet kylling (850 g uten skinn)
1 løk
2 båter hvitløk
1 ss olje
3 dl lettrømme
1 boks hermetisk kyllingsuppe
ca. 3 jalapeño (etter smak)
salt og pepper
8 hvetetortillaer
ca. 200 g cheddar ost
Slik gjør du:
1. Stek grovhakket løk og finhakket hvitløk gyllent i en gryte med litt olje. Hell over rømme og boksen med kyllingsuppe. Skru varmen helt ned på platen.
2. Tilsett finhakket jalapeño og litt av kraften, smak deg til. Smak evt til med salt og pepper. Ta av 1/3 av røren som legges til side. Resten av røren blandes med kyllingen.
3. Fordel kyllingrøren i tortillaene, rull sammen og legg over i en ildfast form inntil hverandre. Ta resten av røren over tortillaene og rasp cheddarost over. Sett formen i ovnen og stek på 230 °C i 10-15 minutter til osten har fått en gyllen farge.
Server med frisk salat, salsasaus og rømme til.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat