22. okt
 
Kylling i form

Publisert: 21.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
En god og fargerik ovnsrett med kyllinglår og soppsuppe.
Ingredienser
4 stk grillet kyllinglår
200 gr sopp i skiver
10 stk sjalottløk
1 boks ferdig soppsuppe
1 ½ dl vann
1 beger crème fraîche orginal, 35 %
½ stk rød paprika
½ ts salt
½ ts pepper

1. Del kyllinglårene i to og ha dem i en smurt ildfast form.
2. Del soppen i skiver og stek dem lett. Stek sjalottløkene til de er blanke.
3. Bland sammen suppe, vann og crème fraîche. Krydre med salt og pepper. Hell soppstuingen over kyllinglårene og legg på stekt sopp og løk.
4. Sett formen inn i ovn ved 200 °C i ca. 25 minutter.
5. Dryss over hakket paprika.
Server gjerne med godt brød.
(Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke