buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kylling i pita
Kylling i pita er raskt og enkelt, populært for både store og små er det også. Når du vil ha en forandring på retten kan du gjerne lage den med strimlet svinekjøtt.

Publisert: 24.apr.2015 04:00
Oppdatert: 24.apr.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfileter

2 ss olje til steking

1 gul paprika

1 rød paprika

4 vårløk

4 grove pitabrød

2 dl matyoghurt

4 salatblad

1 pose eller 4 ts tikka masala krydder

Slik gjør du:

1. Skjær kyllingfilet i små terninger, ca. 1 x 1 cm. Skjær paprika i biter og vårløk i ringer.

2. Stek kyllingbitene på middels varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika og vårløk, dryss over tikka masala-krydder og rør godt. Vend inn matyoghurt. Bland alt godt sammen og la det bli gjennomvarmt.

3. Fyll varme pitabrød med kyllingblandingen og friske salatblad. Server gjerne mer salat ved siden av.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat