buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Kylling i sursøt saus
Det er både enkelt, billig og smakfullt og lage sursøt saus selv. Bare prøv denne kyllingwoken!

Publisert: 02.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kyllingfileter
1 rød paprika
1 grønn paprika
olje til steking
1 ts finhakket frisk ingefær (kan sløyfes)
1 ts finhakket rød chili (kan sløyfes)
4 ss bønnespirer
1 liten boks hermetisk ananas i ringer
Sursøt saus:
6 ss sukker
6 ss soyasaus
4 ss eddik, 7 %
2 ss tomatpuré
2 dl hønsebuljong (utblandet)
2 ss maisstivelse (maisenna)
Slik gjør du:
1. Skjær kyllingfilet i tynne strimler og paprika i biter.
2. Varm olje i en wokpanne eller jerngryte. Start med å steke kyllingkjøttet og brun det raskt ved høy temperatur. Dryss salt og pepper over.
3. Ha i paprikabiter, ingefær og chili og la det surre til paprikaen er nesten mør. Legg i bønnespirer og ananasbiter til slutt.
4. Tilsett ananassaft og ingrediensene til sursøt saus, unntatt maisenna. Varm raskt opp og jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Kok opp før servering.
Server wokretten med kokt ris eller kokte nudler.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat