buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kylling på pasta
Server saftige kyllingboller med pasta og fargerike grønnsaker. Denne raske retten smaker ekstra godt når du kan nyte den ute i nydelig sommervær.

Publisert: 26.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g kyllingkjøttdeig
½ ts salt og ½ ts pepper
½ finhakket rød chili
3 båter finhakket hvitløk
Lun pastasalat:
250 g pastaskruer
1 bunt grønne friske asparges
1 rødløk i ringer
1 beger rød cherrytomat
10 svarte oliven
Slik gjør du:
1. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
2. Stek bollene på middels varme i 10-15 minutter. Snu kjøttbollene under steking.
3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Forvell asparges i ett minutt, og del den i litt store biter. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle sammen med kyllingkjøttbollene og hell over 2-3 ss urteolje eller pesto.
Server brød til.
Urteolje: Fjern grove stilker, og kjør resten av en bunt bladpersille i hurtigmikser med en halv potte basilikum, en ts salt og to båter hvitløk. Spe med ca. 2,5 dl olivenolje til den konsistensen du ønsker.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat