buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kyllingboller på pasta
Server saftige kyllingboller med pasta og fargerike grønnsaker. Denne raske retten smaker ekstra godt når du kan nyte den ute i nydelig sommervær.

Publisert: 25.mai.2016 04:08
Oppdatert: 25.mai.2016 04:08

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kyllingkjøttdeig

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

1/2 finhakket rød chili

3 båter finhakket hvitløk

Lun pastasalat:

250 g pastaskruer

1 bunt grønne friske asparges

1 rødløk i ringer

1 beger rød cherrytomat

10 svarte oliven

Slik gjør du:

1. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.

2. Stek bollene på middels varme i 10-15 minutter. Snu kjøttbollene under steking.

3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Forvell asparges i ett minutt, og del den i litt store biter. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle sammen med kyllingkjøttbollene og hell over 2-3 ss urteolje eller pesto.

Server brød til.

Urteolje: Fjern grove stilker, og kjør resten av en bunt bladpersille i hurtigmikser med en halv potte basilikum, en ts salt og to båter hvitløk. Spe med ca. 2,5 dl olivenolje til den konsistensen du ønsker.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat