buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kyllingfilèt
Det går fint an å hoppe over middagen og lage noe varmt og godt til kvelds istedet.

Publisert: 12.jan.2012 04:12
Oppdatert: -
Det går fint an å hoppe over middagen og lage noe varmt og godt til kvelds istedet.
Ingredienser
4 stk kyllingfilet
4 skiver brie
2 ss hakket frisk timian salt og pepper
1 pose knaskerøtter
1 stk rødløk i ringer
½ stk fennikel
1 stk hjertesalat
4 skiver syltede rødbeter i staver
Urterømme:
2 dl lettrømme, saften av ½ stk sitron,1 ts salt, ½ ts pepper, 1 ss hakket frisk dill, 1 ss hakket frisk kruspersille
Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og litt frisk timian. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver bacon rundt hver filet.
2. Stek filetene litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt margarin, bare til filetene er pent brune. Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen ved 180 °C i 10-15 minutter.
3. Stek grønnsakene i stekepanne til de blir knapt møre.
4. Bland sammen ingrediensene til urterømmen og la den stå noen minutter før servering.
Kyllingfiletene danderes på tallerken sammen med grønnsaker og salat. Server med urterømme.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat