buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Kyllingfilet
Litt salt spekeskinke surret rundt kyllingfileten gir ekstra god smak som passer perfekt til sommerkålen. Slik gjør du:

Publisert: 24.apr.2012 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kyllingfileter
8 skiver speket kalkunfilet eller annen spekeskinke
kvernet pepper
2 ss flytende margarin til steking1. Rull spekeskinke rundt hver kyllingfilet og fest med tannpirkere.
2. Stek filetene raskt på begge sider i en panne. Legg dem i en ildfast form og stek videre i ovn ved 200 °C ca. 10 minutter.
Server med lettkokt sommerkål og kokte ferskpoteter med persilledryss.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat