buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kyllingfilet i form
Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv.

Publisert: 07.jul.2015 04:00
Oppdatert: 07.jul.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfileter

1 ss margarin eller olje til steking

1 løk i grove biter

1 rød paprika i grove biter

Saus:

3 dl kremfløte

6 ss ketsjup

2 ts karri

1 ts eddik, 7 % (kan sløyfes)

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

Serveres med:

2 poser byggris

1 pk blandet babybladsalat

Slik gjør du:

1. Brun kyllingfilet raskt på begge sider i en stekepanne med litt margarin eller olje, legg filetene over i en ildfast form sammen med løk og paprika.

2. Visp sammen ingredienser til sausen, og hell det over i formen.

3. Sett formen i stekeovn på 200 °C i 20–25 minutter til kyllingen er gjennomstekt.

4. Kok byggris etter anvisning på pakken.

Server med byggris og frisk salat. Ønsker du en magrere saus kan du bytte ut fløte med matfløte eller melk blandet med lett crème fraîche.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat