buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Kyllingfilet med bønnesalat
Hvorfor ikke grille til hverdags? Vi foreslår en smakfull og god bønnesalat sammen med grillet kyllingfilet. Mer tilbehør trenger du rett og slett ikke.

Publisert: 19.jul.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du (fire porsjoner):
4 stk kyllingfilet
2 ss olje
Salt og pepper

Bønnesalat:
1 boks hermetiske limabønner (butter beans) 1 stk rød paprika ½ stk slangeagurk 1 dl sorte oliven 150 g fetaost 2 ss virgin olivenolje 2 ss rødvinseddik 1 bunt frisk kruspersille salt og pepper
Slik gjør du:

1. Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper.
2. Pensle risten på grillen med litt olje, og legg filetene på risten. Snu ofte, så filetene ikke brenner seg. Grill på middels varme i ca. 5 minutter på hver side og la kjøttet hvile litt før servering.
3. Del alle ingrediensene til salaten i biter og bland sammen i en bolle.
4. Visp sammen olje, eddik og finhakket persille. Smak til med salt og pepper og hell dressingen over salaten.
Server nygrillede kyllingfileter i følge med bønnesalat.
www.matprat.no
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat