buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kyllingfilet med jordbær- og mango-salsa
Vil du ha en ny grillopplevelse bør du prøve å fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker filetene inn spekeskinke og legger dem på grillen. En fargerik salsa med jordbær og mango er spenstig tilbehør.

Publisert: 24.jul.2012 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kyllingfileter
4 skiver brie
4 ss frisk timian og andre urter som oregano, basilikum og persille
8 skiver spekeskinke eller bacon
salt og pepper
Jordbær- og mangosalsa:
250 g jordbær
1 mango
6 tørkete aprikoser
2 sjalottløk
1 hakket rød chili
2 ss hakket frisk mynte
saften av 2 lime
3 ss sukker

Slik gjør du:
1. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og hakkete urter. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver spekeskinke/bacon rundt hver filet.
2. Pensle kyllingfiletene med litt olje før de legges på grillen. Grill dem i ca. 15 minutter på svak grillvarme. Snu ofte.
3. Bløtlegg aprikosene i lunkent vann i en time.
4. Skjær jordbær, mango, aprikos og løk i små terninger. Hakk chili meget fint (mengden avpasses etter ønsket styrke). Mynte og koriander finhakkes også. Bland det hele sammen. Smak til med salt, sukker, limesaft og chili.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat