buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Kyllingfilet med kikerter og tomatgryte
Dette er en enkel, smakfull og mettende hverdagsmat med få kalorier.

Publisert: 05.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

I tillegg til sin gode smak inneholder kikerter mye fiber og protein. Med en saftig kyllingfilet ved siden av er måltidet fullkomment. Vel bekomme!
(2 porsjoner)
1 kyllingfilet delt på langs
salt og pepper
1 ss rapsolje
1 boks hermetiske tomater, gjerne av cherrytomater
1 boks hermetiske kikerter
½ ts gurkemeie
½ ts malt spisskummen
½ ts salt
½ ts pepper
1 båt hakket hvitløk
2 snittede vårløker
50 g bladpersille
Slik gjør du
1. Ha tomater og kikerter i en ildfast form, og bland i krydder og hvitløk. Sett formen i ovnen på 225 grader og stek i 20 minutter.
2. Del kyllingfiletene i to på langs og krydre med salt og pepper. Stek dem i olje i en middels varm panne i 2-3 minutter på hver side.
3. Vend inn hakket bladpersille og vårløk i gryta rett før servering.
Trener du mye og trenger ekstra karbohydrater, så ha gjerne litt grovt brød eller ris ved siden av. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat