buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kyllingfilet med smak
Retter med kyllingfilet er alltid raske å tilberede. Server med kokte poteter, som du moser i den smakfulle sausen.

Publisert: 14.mar.2012 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser (to porsjoner)
2 stk kyllingfileter,
salt og kvernet pepper
1 ss margarin til steking
1 dl rød paprika i terninger
4 stk frisk sjampinjong
Saus:
1 dl hønsebuljong (utblandet), 2 dl kremfløte eller matfløte, 1 ts sennep, 1 ss soyasaus, salt og pepper og
2 ts maisstivelse (maizena)

Slik gjør du:
1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
2. Kok opp buljong og fløte i en kjele. Smak til med sennep, soyasaus og eventuelt salt og pepper. Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann.
3. Ha i paprika og sopp, la sausen koke et par minutter.
Server med kokte poteter. (Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat